NL / EN

Herald nu verkrijgbaar!

8-3-2017 13:55

Sterker nog: Boek I & II van Herald: An Interactive Period Drama zijn al twee weken verkrijgbaar voor een tientje op Steam, GOG, en Humble; door allerlei drukte was het me alleen nog niet gelukt om het nieuws op mijn site te zetten. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat en op het team dat dat voor elkaar heeft gekregen. Ik denk dat ik veilig kan zeggen dat dit het meest gave project is waar ik ooit aan heb meegewerkt.

Voor wie hem nog gemist heeft is hier de launch trailer van Herald:

Het allerbeste is echter dat Herald ook goed in de smaak blijkt te vallen bij de spelers. Een greep uit de fantastische recensies en artikelen:

“… the rich world established in Herald’s first two chapters is enough to have you eagerly awaiting the remainder of Devan’s tale.”
4/5 – The Guardian

“Herald is an engrossing nautical tale about colonialism that heavily touches upon race and class, but brings with it a nuance and subtlety uncommon in video games. Developer Wispfire has made a powerful debut, leaving no rough edges or longueurs to sully a high-quality narrative experience.”
85/100 – IND13

Herald is a delight to play. It has a cast of complex, interesting, and incredibly voiced characters, beautifully captivating art design, and a fresh and fun story that will leave you wanting more.”
9/10 – The Overpowered Noobs

Herald is both a beautiful story and a virtual space which makes you think and question the ethics and moralities of modern capitalist, Western society. […] Video games have the potential to give a new dimension to discussion of heritage, equality, social justice and more and Herald is one of the best examples out there.”
VALUE

Als dat geen mooie ontvangst is, dan weet ik het ook niet meer. Het enige wat we nu nog missen is een beetje meer bereik. Dus vertel je vrienden over Herald als je het er interessant uit vindt zien!

De pagina van Herald is uiteraard bijgewerkt met meer afbeeldingen en filmpjes en een uitgebreidere beschrijving. Ik was al lange tijd van plan om ook filmpjes in de fotogalerij op te nemen, en dit vormde een mooie aanleiding om dat eindelijk technisch uit te puzzelen. Ik ga misschien nog wat schaven aan hoe het er precies uitziet, maar het werkt!

Herald af, wat nu? Natuurlijk gaan we aan het werk voor Boek III en IV, maar ik ben ook een aantal andere interessante dingen aan het oppakken… waarover ongetwijfeld later meer.

Nieuwsarchief