Topic: Kleine Werelden - Hoe en Wat  (gelezen 1335 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

  • *
11 maart 2013, 20:27
Niet alle werelden zijn zo groot dat ze een compleet eigen forumdeel op de voorpagina nodig hebben: sommigen bestaan maar uit één of twee topics. Voor die wereldjes is hier ruimte. Er zijn weinig vaste regels. De enige eisen waar een spel aan moet voldoen zijn:
  • Het levert een verhaal(wereld) op: Een rpg is natuurlijk de voor de hand liggende vorm, maar ook andere soorten samenschrijfverhalen en/of verhaalwerelden zijn welkom.
  • Meer dan één persoon heeft inbreng: De hoeveelheid inbreng kan verschillen (zoals tussen spelleider en speler), maar in je eentje geschreven verhalen horen bij Creatief thuis.
  • Het is serieus bedoeld: Onzinnige vervolgverhalen van drie woorden per post leveren weliswaar een soort verhaal op, maar zijn meer op hun plaats in de Kroeg.
Je kunt hier zonder enig overleg met beheerders of moderators een nieuw spel starten. Heb je meer dan één topic nodig, maak dan een aanvraag bij Nieuwe Wereld Opzetten. Daar kun je ook terecht als je een idee hebt maar niet precies weet hoe je moet beginnen, of interesse wil peilen.